Mindfulness training voor kids

            

   

Gunt u uw kind minder piekeren, stress en meer rust? Zou u willen dat het makkelijker met lastige situaties en emoties omgaat en een groter aanpassingsvermogen heeft? Dat het vriendelijker is voor zichzelf en zich beter kan concentreren? Dan is Mindfulness wat voor hem/ haar!!

Wat is mindfulness?

Het met je aandacht aanwezig zijn in het hier en nu, zonder dat je daar een oordeel over hebt. Misschien herken je deze gedachten: ‘ik kan het niet’, ‘ik leer dit nooit’, ‘ik ben niet goed genoeg’, ‘ik doe nooit iets goed’ of ‘waarom overkomt mij dit altijd?’

Wat kan mindfulness voor mijn kind doen?

  • vergroten concentratie/ focus
  • Verbetering leerprestaties
  • Betere samenwerking hersenhelften
  • Meer bewustwording, inzicht in zichzelf
  • Vergroten creativiteit
  • Verbetering nachtrust
  • Vergroten compassie
  • Ervaren dat je deel uitmaakt van een groter geheel

In de training maak ik gebruik van verschillende werkvormen. Denk hierbij aan een bodyscan, verschillende soorten meditaties, mindfull bewegen, visualisaties en creatief bezig zijn.

De training bestaat uit 6 bijeenkomsten van 1 uur.

De training vindt plaats bij Coachpraktijk Deb, Nieuwenhoven 1 Halsteren.

Wilt u meer informatie of opgeven voor deze training? info@coachpraktijkdeb.nl/ 06-51229813